Sohbet Girişi

FARKLI SÜRÜM İLE BAĞLAN

Doyasıya Chat Yap

Chat siteleri günümüzde internette en çok aratılan ve ziyaret edilen siteler arasındadır. Binlerce bay ve bayan ziyaretçinin bir araya geldiği chat odalarına sende üyeliksiz chat seçeneği ile katıl, yeni insanlarla tanış birlikte eğlenceli zamanlar geçir. Gelişmiş mobil sohbet ara yüzü ile tablet ve telefonlarınızdan gezerken, kafede otururken rahatlıkla sohbet etmenin keyfini çıkarın.

Açık ilişkinin psikolojisi

Açık İlişkiyi Çalıştırmanın Sırrı

Rochester Üniversitesi’ndeki psikologlar , çoğu 4 yıldan uzun süreli ilişkilere sahip 1658’den fazla kişi üzerinde bir çalışma yürüttüler bu sayfadaki

  1. tek eşli ilişkiler;
  2. tek eşli olmayan ilişkiler;
  3. kısmen açık ilişkiler;
  4. bir partnerin tek eşliliği istediği ve diğerinin istemediği tek taraflı ilişkiler.

Akademisyenler hepsini derinlemesine analiz ettiler ve açık bir çift olarak yaşamak isteyenlere, onu çalıştırmanın sırrını garanti eden mükemmel formüle ulaştılar.

Bu formül , rıza, iletişim ve rahatlık olmak üzere üç koşul sağlar : ortaklar arasındaki diyaloğun sakin ve derin olduğu çiftler, diğer insanlara karşı duyulan çekimden söz edilirken bile, sağlam ilişkiler sürdürmüşlerdir. tek eşli ya da değil.

Açık İlişki

Öte yandan diğerleri, cinsellik ve/veya duygusal tatmin ihtiyacının üçüncü bir kişiyle  gizlice deneyimlendiği derin bir ıstırap, rahatsızlık ve yalnızlık gösteriyordu.

Rochester Üniversitesi Psikolojide Klinik ve Sosyal Bilimler Bölümü’nde doçent olan Ronald Rogge şunları açıkladı:

“İletişim tüm çiftlere, özellikle de tek eşliliğin hakim olduğu bir kültürde geleneksel olmayan bir ilişkiyi sürdürmenin zorluklarıyla karşılaşan açık fikirli çiftlere yardımcı oluyor. 

Başkalarıyla cinsel aktivite hakkında gizlilik toksik hale gelebilir ve terk edilme, güvensizlik, reddedilme, kıskançlık ve ihanet duygularına yol açabilir, çünkü karşılıklı rıza, rahatlık veya iletişim olmadan kolayca bir aldatma biçimi olarak yorumlanabilir. Ve doğası ne olursa olsun bir ilişkiyi riske atan şey kesinlikle aldatmadır”.

Bazı etkenlerle ilişkilerin sağlıklı ilerlemesi de, çeşitli sanal sohbet odaları ortamlarına kalmıştır. Chat Yapmak adına girilen yerlerde bulunan partnerler de, çok eşlidir.

 

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?


mobil sohbet odaları